Verdwaalt in mijn boek op de Toscaanse camping

Verdwaalt in mijn boek op de Toscaanse camping

Inmiddels stonden mijn man, de kinderen en ik al enkele dagen op een camping van Toscane. Eindelijk hadden we alles op de rit en tijd om eens heerlijk te ontspannen. Heerlijk op het strand genieten van de zon en een boekje lezen. Niets zo fijn om de kinderen te zien genieten. Wat mij betreft het ultieme vakantie.

In de avond wanneer de kinderen op bed liggen en de zon allang plaats heeft gemaakt voor de maan, steek ik de kaarsjes alvast aan. Even heerlijk genieten van de rust en met een temperatuur van rond de 18 a 20 graden is het nog een heerlijke temperatuur om buiten te zitten. Na samen een spelletje Yahtzee kies jij ervoor om naar bed te gaan en schenk ik nog een glaasje wijn in en een goed boek te lezen.

Het fijne aan dit boek is dat je er heerlijk in kan wegzakken, maar voor ik het weet raken mijn ogen de letters van een bladzijde wat mijn spanning doet opbouwen. Ik neem nog een slok van mijn rode wijn en bijt op mijn onderlip om de bladzijde verder te lezen. Een heerijk samenspel van een koppel die zich vermaakt in een treincoupe richting hun vakantie. Alleen al de gedachtes dat zij betrapt zouden worden, maakt dit voor mij opwindend.

Verdwaalt in het boek

Ik merk dan ook al gauw dat mij niets verhullende shirtje kenmerken van spanning begint te vertonen. Ik lees gauw verder en iedere zin zorgt voor nog meer spanning door mijn lijf. Ondanks iedereen mij kan zien, kies ik ervoor om langzaam met mij vingers over mijn shirt te gaan. Langzaam richting mijn uitstekende tepels, want die bikini heb ik allang niet meer aan. Heel langzaam begin ik ze te strelen en verlaat een zucht mijn lippen. Heerlijk dat gevoel van mijzelf strelen. Het moet dan ook al een tijdje geleden zijn dat ik echt tijd voor mijzelf heb genomen. De gedachtes zorgen voor kriebels in mij buik en ik kies ervoor om geen aandacht te besteden aan de gedachten dat andere mij zouden kunnen zien. Mijn ogen glijden over de zinnen van het boek en nemen mij mee in het verhaal.

Zonder dat het koppel het weet ben ik in de coupe geslopen waar zij net bezig waren. Ik heb plaats genomen op een bank schuin achter hun en heb perfect zicht op wat zij aan het doen zijn. Wanneer hij knoopjes van haar blouse openmaakt, komen haar tieten te voorschijn. Hij grijpt ze vast en langzaam begint hij ze met zijn tong te strelen. Ik merk dat ik het voorbeeld al gauw volg met mijn vingers en ze glijden dan ook al gauw af tot de rand van mijn broek. Inmiddels zie ik dat zij hem omhoogduwt en in de bank tegenover haar zet. Langzaam maakt ze zijn broek open en trekt zijn broek naar beneden. Precies door de stoelen door zie ik in volle glorie zijn enorme pik. Niet overdreven, maar eentje waarvan je weet dat alle randjes geraakt worden. Ze neemt plaats op haar knieën en voor ik het weet zie ik haar mond over zijn eikel verdwijnen. Ze begint langzaam en zakt vervolgen met haar tong af over zijn schacht. Om vervolgens weer omhoog te gaan en zijn eikel weer in haar mond te nemen Ik kan zijn gezicht niet zien, maar zo te horen bevalt het prima.

Inmiddels heb ik de knoop van mijn broek opgemaakt en is mijn hand verder afgezakt. Wanneer hij haar optilt en met haar knieën op de bank zet, kan ik mijzelf niet meer beheersen. Langzaam glij ik met mijn vingers in mijn kutje en beweeg mee op de stotende bewegingen van het koppel. Het geluid van haar billen tegen zijn dijen zorgt ervoor dat mijn andere hand inmiddels mijn clit heeft gevonden. Met mijn benen wijt op de bank geniet ik hoe zij met elkaar bezig zijn.

Net voor ze haar hoogtepunt begint te halen, draait ze zich om en laat hem zitten op de bank. Ze draait zich om en staat met haar billen naar hem en mij toe. Hij pakt haar prachtige billen en geeft er een kleine tik op voor ze plaats neemt op zijn schoot. Ik kijk dan ook perfect uit hoe zij met haar billen over zijn penis glijd. Eerst langzaam op en neer, maar na ze gewend is aan zijn formaat gaat het tempo omhoog. Hij pakt met zijn handen haar billen vast en voer het tempo op door haar op en neer te bewegen. Ik begin steeds meer op haar tempo mee te hijgen en wanneer zij haar hoogtepunt begint te halen, is er bij mij ook geen ontkomen meer aan. Zonder dat zij het weet komen we samen klaar en ontglipt mij het geluid van genot.

Terug op de camping

Mijn lichaam tintelt nog na en mijn ogen zijn nog wat wazig, maar langzaam kom ik weer bij. Ik open mijn ogen en kijk uit over een grasveld met enkel een safaritent voor mij. Ik merk dan ook dat ik niet in de coupé ben, maar weer terug ben op de camping in Toscane. Inmiddels liggen mijn shirt en korte broek op het gras en lig ik op het kleed ertussen. Verschrikt kijk ik dan ook om mij heen in de hoop dat niemand mee heeft gezien. Ik sla de deken om mij heen en nog voor ik dat doe zie ik een lichtje aangaan. Bij de safaritent zie ik de contouren van een naakt koppel naar binnen glippen. Waarschijnlijk hebben zij net zo een spannende avond gehad als ik in de coupé. Alleen zij in het echt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *