Spanning in de sportschool

Spanning in de sportschool

Elke donderdagavond is mijn sportmoment en hoewel ik er in het begin behoorlijk tegenop keek, is het nu echt iets waar ik naar uit kijk. Niet zo gek, want met een gezin en een net nieuwe baan ben ik erachter gekomen dat een uurtje knallen in de sportschool veel goed met mij doet. Even lekker mijn hoofd leegmaken en het beste gaat dat mij af tijdens een lesje Xcore of Shape. Beide heel intensief, maar na een uurtje knallen voel ik mij weer helemaal vrij

Leuk om te zien is dat ik met mijn 36 jaar nog best mee kan. Ik bedoel hierbij niet alleen mijn conditie, maar zeker lichamelijk. In het begin was ik super onzeker over mijn billen, buik en borsten. Maar nu ik een paar maanden bezig ben, kan ik zeggen dat ik steeds zekerder ben geworden. Niet alleen is alles wat strakker geworden, maar ook merk ik dat ik er gewoon goed uitzie. Als ik om mij heen kijk mag ik er zeker zijn. Ik heb zeker geen maatje 34, maar ik ben trots op mijn rondere vormen.

Ogen op mij maken me opgewonden

En ik ben de laatste weke niet de enigste die daar van geniet. Steeds vaker merk ik dat mannen even naar mij gluren, maar ook vrouwen zie ik soms naar mij kijken. Vroeger was ik hier ontzetten onzeker van geworden, maar steeds vaker merk ik dat ik het wel spannend vind. Ik betrap mij er zelfs op dat ik het zelfs leuk vind om ze wat te zien te geven. Mijn losse korte broek heb ik dan ook ingeruild voor een sexy korte sportlegging. En sinds afgelopen week heb ik zelf een tank top aangeschaft. Waar ik een paar maanden geleden dit soort types nog verafschuwde ben ik one of theme geworden. Ja ook ik sta mijn oefeningen voor de spiegel te doen terwijl ik ondertussen naar mijzelf kijk. En eerlijk is eerlijk ik zou liegen als ik het niet geweldig vind.

Voor ik mijn les start, loop ik wat warm op de loopband en doe rek en strek oefeningen voor mijn spieren. Heerlijk vind ik het om op de vloer te liggen en wat te stretchen. Terwijl ik bezig ben om mijn benen te rekken, zie ik in de spiegel dat er een jongeman naar mij zit te gluren. Ik heb hem nog nooit eerder gezien, maar zijn donkere haar en getinte huid spreken mij wel aan. Mijn man is een blank, maar ik ben altijd al nieuwsgierig geweest hoe het moet zijn met een donkere man. Volgens vriendinnen moet het echt geweldig zijn. Zelfs is hij bezig met zijn arme trainen en die zien er dan ook top uit. Om hem nog wat beter zicht te geven, ga ik met mijn handen naar mijn tenen waardoor hij goed zicht krijgt op mijn billen. Ik zie hem in de spiegel even stoppen met zijn oefening en genieten van wat hij te zien krijgt. Ondertussen dagdroom ik wat hij in zijn broek zou hebben en in mijn verbeelding is dat heel wat. Is dat de reden dat ik zo ontzettend opgewonden word? Tenslotte is dat hetgeen waarom ik nog wel eens een andere man zou willen proberen.

Voor ik echt opga in mijn gedachten gaat mijn pieper van mijn horloge en dat betekend dat ik naar de les moet. Dit keer staat mij 45 minuut Shape te wachten. Ik kom omhoog en pak mijn handdoek. Voor ik naar mijn les loop, kijk ik achterom en kijk hem recht in zijn ogen. Hij lacht vriendelijk en ik doe hetzelfde terug.

De les

Aangekomen bij de les zijn we in een gezellig groepje. Ik denk dat het een stuk of 6 vrouwen en 4 mannen zijn. Wanneer de les start zit ik natuurlijk met mijn gedachten bij iets heel anders. Ik betrap mij er zelfs op dat ik onder de oefeningen nog steeds opgewonden ben. Hopelijk kijkt niemand naar mij, want mij tank top verbergt weinig. Gelukkig kom ik een paar minuten later al snel in mijn ritme en geniet ik volop van de les.

Ik had mijn bedenkingen of de les een goed idee zou zijn, maar na een paar minuten was ik nergens anders mee bezig. Het was ongelofelijk zwaar, maar na afloop was er een voldaan gevoel. Brandende bovenbenen, buikspieren en strakke bilspieren zijn het resultaat van 45 minuten knallen. Natuurlijk met een knalrood hoofd en zweet wat over mijn hele lichaam loopt. Ik kan dan ook eigenlijk nog maar aan één ding denken en dat is een heerlijke douche!

Ik neem een slok uit mijn drinkfles en pak mijn handdoek. Wanneer ik de deur uitstap gooi ik mijn benen nog even los voor de spiegelwand en direct springt mijn gedachten naar het moment voor de les. Ik kijk om mij heen, maar zie hem helaas niet meer staan. Ik loop naar mijn kluisje, pak mijn spullen en loop door naar de doucheruimte. Het fijne is dat bijna niemand hier doucht en daarom is het hier zo fijn. Ik trek mijn tank top uit en zie direct dat het moment eerder de dag mijn goed heeft gedaan. Mijn volle cup D staat er mooi bij en trek ondertussen de sportlegging over mijn billen naar beneden. Snel pak ik mijn handdoek en loop richting de douche. Ze hebben hier van die mooie grote regendouches met een natuurstenen achterwand. Je snapt niet dat niemand hier wilt douche, want het ziet er prachtig uit. Wanneer ik onder de douche sta en het water langs mijn lichaam vol lopen, sluit ik mijn ogen. Langzaam ga ik met mijn handen door mijn haar en zak ik af naar mijn borsten. Langzaam over mijn tepels over mijn buik. Heerlijk dat gevoel en ondanks iedereen die binnenkomt mij zou kunnen zien, glij ik met mijn hand verder naar beneden. Mijn gedachten dwalen dan ook naar dat spannende moment alleen nu wat stouter als net. In mijn gedachten staat hij inmiddels achter mij terwijl ik me rek en voel ik zijn middel tegen mijn billen. In mijn gedachten laat zijn formaat weinig te wensen over.

Spanning onder de douche

Nog voor ik verder afdwaal vol ik opeens iets tegen mij been. Wanneer ik mijn ogen open zie ik hem. Zonder ik mij druk maak dat hij mij naakt ziet, raakt hij met zijn lippen de mijne. Een intense zoen was wat volgde en voelde ik een hand via de onderkant van mij rug naar mijn billen afzakken. Wanneer ik mijn ogen zie ik hem poedelnaakt tegen mij aan staan. Brede amen, een gespierde buik en natuurlijk datgeen waar ik meer van wil weten. Aan mijn been voelde ik al dat hij van flink formaat moest zijn, maar nu ik het zie sta ik versteld. Ik zak door mijn knieën en pak hem vast terwijl ik ondertussen zijn eikel in mijn mond neem. Ik krijg mijn hand maar net om zijn penis en de dikte past maar niet in mijn mond. Langzaam begin ik met mijn hand langzaam hem te trekken terwijl zijn eikel nog in mijn mond zit. Zachtjes hoor ik hem uitblazen en genieten. Wanneer hij mij aankijkt pak ik met mijn tweede hand de schacht van zijn penis. Met draaiende bewegingen trek ik hem verder en er ontsnapt nog harder gekreun zijn lippen.

Wanneer ik zijn voorvocht al proef trek hij mij omhoog en zoent hij me. Hij knijpt met in mijn borsten terwijl hij met zijn penis tegen mijn billen staat. Niets lieve wil ik dan heerlijk van achter genomen worden, maar eerst voel ik zijn hand over mijn clitoris gaan. Wanneer ik het niet meer hou voel ik hem zijn penis vastpakken en bij mij naar binnen schuiven. Er ontsnapt direct gekreun uit mijn mond ondanks ik normaal een stille genieter ben. Zijn eikel heeft inmiddels mijn g-spot bereikt en nog voor ik kan smeken om meer voel ik hem verder bij mij naar binnen glijden.

Zijn enorme penis glijdt steeds dieper naar binnen en raakt plekjes die ik niet kenden

Een totaal nieuwe ervaring dan wat ik gewend was. Het water stroomt nog steeds over onze lijven en de mensen in de sportschool moeten het geklets van hem tegen mijn billen horen. Dat andere ons kunnen horen en dat iemand naar binnen kan komen, kan mij allang niet meer schelen. Ik wil maar één ding en dat is zo snel mogelijk komen terwijl hij mij neukt. Wanneer hij het tempo opvoert en ik mijn benen langzaam slaper voel worden, pak ik hem bij zijn arm en duw hem op het stenen bankje onder de haken waar mijn handdoek hangt.

Wanneer hij zit neem ik zijn penis nogmaals in mijn mond en zuig hem nog harder als ik net deed. Ondertussen stimuleer ik met mijn andere hand zijn ballen. Ik voel zijn penis nog harder in mijn mond worden en neem plaats op zijn schoot. Eerst zoen ik hem en glij ik met mijn hand over zijn gespierde buik naar beneden terwijl ik zijn penis vastpak en hem bij mij naar binnen laat glijden.

Touwtje in handen

Nu heb ik de touwtjes in handen en langzaam glijdt ik met mijn kutje over zijn penis. Als ik niet meer verder kan begin ik draaiende bewegingen te maken. Hij pakt mijn billen vast en zuigt ondertussen aan mijn tepels. Ik voer het tempo op en beweging steeds sneller op en neer terwijl ik mij zelfs optrek aan de haken waar normaal de handdoeken hangen. Waar we net nog wat tederen seks hadden, is dat allang niet meer het geval. Zijn hand geeft een flinke pets op mijn bil en het kan niet anders dan dat deze rood uitslaat. Ik voer het tempo nog meer op en voel dat ik kan komen zonder dat ik mijn clitoris hoef te stimuleren. Iets wat mij nog nooit eerder is gelukt, maar blijkbaar is deze stimulatie iets wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Ik voer het tempo nog meer op en voel dat hij op springen staat. Nog voor hij kan komen, begint mijn lichaam te schokken en kom ik klaar terwijl ik op zijn schoot zit. De laatste moet ook hem het laatste zetje gegeven hebben, want ik voel zijn zaad bij me naar binnen spuiten.

Wanneer ik van hem afstap geeft hij mij een zoen. Ik stap nog even onder de douche om alles van mij af te spoelen en wanneer ik terugkom in de kleedkamer is hij verlaten. Mijn wildste fantasie is zojuist uitgekomen en ik weet niet eens zijn naam. Erg vind ik het niet, want wanneer ik even geen motivatie om naar de sportschool te gaan dan weet ik hoe ik die moet krijgen. Wie weet zit hij de volgende weer klaar om naar mij te gluren terwijl ik bezig ben met mijn stretch oefeningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *