Kletsnat op kantoor door de eerste natte herfstdag

Kletsnat op kantoor door de eerste natte herfstdag

Zat ik gister nog met een heerlijk koud glas drinken op het terras. Nu fiets ik door de stromende regen richting mijn werk. De gedachten dat ik straks aankom en in mijn kletsnatte kleding aan het werk moet, maakt het er niet plezieriger op.

Aangekomen op mijn werk ga ik zo snel mogelijk naar boven om vervolgens te controleren wat de schade is. Eigenlijk hoef ik niets eens te kijken, want ik voel al mijn kledingstukken aan mijn lichaam plakken. Wanneer ik mijn jas uitrek en mijn kantoorruimte binnenkom valt mij op dat niemand aanwezig is. Snel doe ik de kachel aan en kijk ik naar de planning. Stom verbaast zie ik dat er vandaag niemand aanwezig is van de afdeling. Logisch natuurlijk met corona, want bijna iedereen moet thuis werken. Direct schrik ik van mijn eigen gedachtes die al denken aan de kledingstukken op de verwarming.

Heel even kijk ik om mij heen om te kijken of ik echt niemand zie en dan besluit ik om mijn blouse langzaam los te maken. Het gevoel dat de stof niet meer aan mijn huid plakt zorgt ervoor dat ik al gauw mijn blouse uittrek. Nu ik mijn hakken uit heb, trek ik mijn spijkerbroek uit en leg ik deze naast mijn blouse over de verwarming. Eerlijk moet ik je bekennen dat ik het toch een beetje spannend vind om in mijn lingerie plaats te nemen achter mijn bureau. Ondanks ik niet de slankste ben, vind ik het heerlijk om mij sexy te kleden als het aankomt op mijn lingerie. Mijn volle d cup is dan ook bedenkt met een sexy bh en mijn volle billen heb ik in een bijpassende brazilian gehesen. Ik weet wel zeker dat veel collega’s dat niet achter mij zouden zoeken.

Opeens een inkomende gesprek

Na een half uurtje merk ik dat ik het weer langzaam warm begin te krijgen. Ik betrap mij er zelfs op dat ik niet eens meer stilsta dat ik alleen in mijn lingerie zit. Opeens hoor ik een bellend geluid van mijn computer. Ik schrik op en zie dat het mijn manager Peter is. Shit, helemaal vergeten dat we een belafspraak hadden via Zoom! Snel trek ik mijn blouse aan en klik ik op de accepteren knop. Direct zie ik Peter in beeld komen en wens ik hem een Goedemorgen. “Goedemorgen Petra wat zie je er vandaag weer prachtig uit” hoor ik door mijn speakers. Peter is altijd erg attent en eerlijk gezegd is hij al vaker in mijn spannendste dromen voorbij gekomen.

Ondanks we allebei in een andere ruimte zitten voel ik een bepaalde spanning en zie ik zijn ogen over mijn lichaam gaan. Altans niet mijn hele lichaam, want als hij eens wist wat ik echt aan had. Toch glijden zijn ogen steeds vaker over mijn volle borsten. Niet gek, want in de haast heb ik op geen shirt onder mijn blouse aan en heb ik zijn minst één knopje te weinig dicht gedaan. Als ik een beetje naar voren hang zie je zelfs het kant van mijn BH. Kwalijk kan ik het hem dus niet nemen en stiekem vind ik het best spannend. Ik kies er dan ook voor om toe te geven aan dat spannende gevoel en leun iets naar voren om mijn bloknoot verder op mijn bureau te pakken. Met een schuin oog houd ik hem in de gaten en zie hem mij beweging volgen. Heel even verbreekt hij zelfs zijn verhaal om te slikken en zie ik zijn ogen over mijn zwarte bh gaan. Op het moment dat ik terug ga en in de camera kijk zie ik hem een beetje ongemakkelijk worden.

De spanning loopt op

Al gauw gaat de vergadering snel verder en bespreken we wat er precies deze week gedaan moet worden. Maar inmiddels is bij mij de spanning zo hoog opgelopen dat werk niet meer zo hoog op mijn prioriteitenlijstje staat. Ik merk dat ik dan ook steeds vaker met mij hand langs mij dijen ga en ligt opgewonden raak. Mij blouse mag dan inmiddels wel droog zijn, maar mijn kutje begint al aardig nat te worden. Mijn bh verbergt dan ook weinig van mijn toestand en als hij goed kijkt ziet hij het door mijn witte blouse heen. Ik weet wel zeker dat hij het kan zien, want ik zie een lichte glimlach op zijn gezicht. Net op het moment dat ik besluit om een stapje verder te gaan, zie ik een vrouw met badjas in het scherm verschijnen. Achter hem vraagt of ze iets voor hem kan doen. Zonder antwoord te geven loopt de vrouw naar hem toe en neemt plaats op zijn schoot. Het is een prachtig vrouw met blond haar, maar door haar badjas kan ik weinig zien van haar lichaam.

Hij geeft haar een zoen en gaat met één hand bij haar badjas naar binnen. Zo te zien heeft de vrouw weinig aan, want hij masseert met zijn hand haar borst. Net als ik het weg wil klikken, staat de vrouw op en ontdoet haar van haar badjas. Alleen in een sexy niets verhullende string staat ze voor hem en neemt plaats op haar knieën. Ze knoopt zijn broek open en op springt zijn gigantische penis tevoorschijn. Ik sla een zucht en vergeet even helemaal dat ik op kantoor ben. Terwijl ze met haar tong over zijn schacht richting zijn eikel gaat, glij ik met mijn hand in mijn slipje en voel hoe nat ik ben. Ik maak mijn blouse open en masseer met beide handen mijn tieten en glij met mijn vingers over mijn tepels. Inmiddels heeft zijn vrouw zijn volledige lid in haar mond. Natuurlijk met één hand onderaan de schacht, want anders zou het niet passen. Langzaam voer ze het tempo op en zie ik Peter genieten. Maar terwijl hij naar haar kijkt zie ik hem naar mij kijken en ik besluit om hem een plezier te doen en mijn te ontdoen van mijn bh. Ik masseer mijn tieten in het beeld zodat hij kan zien hoe geil ik ervan word. Op dat moment staat hij op en ze hij haar op de tafel schijn voor de laptop. Hij begint haar te liggen en hoeveel ik haar deels van achterkant zie, kan ik haar horen genieten. Inmiddels ziet ik op mijn bureaustoel en heb ik mijn benen op de tafel gelegd om zo optimaal mijn clit te kunnen masseren. Nog nooit heb ik zoiets meegemaakt, maar het lijkt net of ik onderdeel ben van de vrijpartij.

Kent ze mij?

Terwijl hij kijkt hoe ik mijzelf vinger, tilt hij haar op en zet haar handen op het bureau met haar gezicht naar de laptop. Dit is ook voor het eerst dat ze mij ziet en ze kijkt naar mij terwijl ik met mijn benen wijt op kantoor zit. Ze kijk Peter aan en vraagt aan hem of dat ik Petra ben. Hij glimlacht en pakt haar heupen vast en schuift langzaam zijn pik in haar kutje. Terwijl ze van achter genomen wordt zegt ze “Peter heeft mij vaker over je verteld en eerlijk is eerlijk je ziet er geweldig uit”. Ik antwoord met “Ik mag hopen dat het wel positief is?”. Terwijl peter het tempo opvoert en haar kutje heerlijk neukt kan ze nog antwoorden met “Ik denk dat je wel ziet dat hij gek op je is. En ik denk dat wij elkaar ook eens gauw moeten ontmoeten”. Op dat moment kijkt ze naar Peter en zoent ze hem terwijl ze met haar andere hand haar tiet vastpakt en zegt dat Peter haar harder moet neuken. Hij voer het tempo nog meer op en ik pak mijn luchtdruk vibrator uit mijn tas. Ik plaats hem op mijn clitoris en het gevoel dat iemand aan mijn clit zuigt maakt mij nog geiler.

Peter zit inmiddels op de stoel en zijn vrouw heeft plaats genomen bovenop hem. Ik zie hoe zijn pik helemaal in haar verdwijnt en eerlijk is eerlijk ze ze heeft een geweldige kont. Ik merk zelfs dat ik niet alleen geil wordt van Peter, maar ook van zijn vrouw. Op dat moment vraag ze “Petra wil jij niet eens heerlijk genomen worden door Peter”. Eigenlijk zonder na te denken antwoord ik direct met “Ohhhh ja dat lijkt mij heerlijk”. Ze antwoord met “Het lijkt me heerlijk om te zien hoe Peter jou heerlijk kutje neukt terwijl ik toekijk hoe jullie bezig zijn”.

Alleen het idee al wind mij enorm op en ik zie dan ook al voor mij hoe Pter mij van achter neemt terwijl zij zichzelf verwent naast ons. Op het moment dat ik bijna kom hoor ik haar steeds zwaarder hijgen en zie ik hoe Peter haar vingert terwijl ze over zijn penis beweegt. Schokkend komt ze klaar en om mijn orgasme ook een plezier te doen, doe ik de vibrator een standje hoger. Het patroon dat op- en neer gaat maakt mij nog geiler. Inmiddels hou ik het bijna niet meer en zie ik zij Peter zijn enorme lid weer in haar mond doet terwijl Peter voor haar staat. Ze voer het tempo op met haar hand en haar mond. Peter sluit zijn ogen en komt spuitend klaar in de mond van zijn vrouw. Terwijl zij zijn pik in haar mond heeft, kom ook ik schokkend klaar en voel zelfs dat wat extra vocht mijn kutje verlaat. Dit moet mijn beste orgasme ooit zijn geweest. Terwijl Peter de kamer verlaat en zij haar mond leeg heeft, loopt ze naar de laptop.

Een volgende keer?

Ze zegt “Petra tot de volgende keer” sluit de laptop en op mijn computer sluit het scherm. Ik weet niet wat mij te wachten staat, maar dat het fantastisch word, staat vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *