Een potje Monopoly met een spannend slot

Een potje Monopoly met een spannend slot

Al jaren spreken we samen met vrienden eens in de zoveel tijd af voor een gezellige avond. Meestal doen we dit in een restaurant, maar met de huidige maatregelen is het lastig. Daarom hebben mijn vriend (Wim) en ik besloten om hun uit te nodigen bij ons thuis. We hebben het eten al besteld en het leek ons leuk om ouderwets wat bordspelletjes te spelen. Hoewel de vriendengroep normaal groter is, hebben we nu alleen Sasja en Daan uitgenodigd. We mogen tenslotte slechts drie mensen en als we eerlijk zijn hebben we van al onze vrienden ook het meest met hun. Ze zitten in dezelfde levensfase als wij, super gezellig, houden van een drankje en ondanks de kinderen stralen ze nog wat stouts uit. De keuze wie we uit moesten nodigen was dan ook niet moeilijk.

Nu alles klaarstaat ga ik snel naar boven om mij om te kleden. Ik twijfel een beetje wat ik aan moet doen, maar als ik Sasja kennende zal ze wel sexy en stijlvol gekleed komen. Ik kies dan ook een jurkjes met misschien iets teveel decolleté, maar wat maakt het uit. Wim kennende zal hij er totaal geen moeite mee hebben als ik mij sexy lingerie setje hieronder aan zou doen. Een stringetje en bh die een klein beetje doorschijnen, maar net niet genoeg om alles te kunnen zien. Als hij weet dat ik het aan heb dan kan hij niet meer wachten. Snel trek ik mijn jurkje erover aan en loop ik naar beneden. Beneden aangekomen heeft Dirk een glas rode wijn voor mij ingeschonken. Ik loop naar hem toe en geef hem een zoen op zijn lippen. Als ik eerlijk ben mag hij er wezen in zijn chino broek en blouse. Hij grijpt onder de zoen natuurlijk mijn billen vast, want daar houd hij zo van.

De deurbel gaat

Voor de spanning echt hoger oploopt gaat de doorbeul. Sasja en Daan staan voor de deur en gauw loop ik naar de deur toe. Snel doe ik de deur open en laat ze binnen waarna Sasja haar jas uitdoet. Inderdaad een lekker kort leren rokje met sexy tank doorschijnend shirtje waar je haar BH een beetje doorheen ziet. Super sexy en toch stijlvol! Als ik op vrouwen zou vallen dan zou Sasja daar zeker aansprak op maken. Daan is ondertussen al naar binnen gelopen en ik hoor de mannen al lachen in de keuken. Sasja en ik lopen gauw naar binnen en sluiten aan bij de mannen die al genieten van een net geopend biertje. Sasja drinkt net als ik een rood wijntje en na een half uur hebben bijgepraat gaat de deurbel.

De chinees is er met al het lekkers en gauw gaat Wim naar de deur om open te doen. Ik sta loop naar de keuken en in mijn ooghoek zie ik Sasja op de schoot van Daan zitten. Ik heb vanuit de keuken zicht op hun, maar zij kunnen mij niet zien en al gauw kan ik zien dat er een stevige zoen volgt. Je ziet dat de spanning behoorlijk oploopt, want ik zie Sasja haar hand afzakken van zijn borstkast naar zijn middel. Ik kan niet goed zien wat ze doet, maar aan zijn gezicht te zien moet er behoorlijk wat spanning op staan. Ik loop terug naar de woonkamer en wanneer ze mij zien is Sasja al van zijn schoot af. Wim zet het eten op de eettafel en Sasja helpt de tafel dekken. Ik de woonkamer pak ik het drinken en Daan helpt mij met de glazen pakken. Als hij mij passeert kan ik eindelijk mijn ogen over zijn middel laten gaan. En dat valt zeker niet tegen, want over zijn rechterbeen zie ik iets lopen wat mijn aandacht direct trekt.

Na het eten

Inmiddels zijn de borden leeg en hebben we voldoende gegeten om het drank weer rijkelijk te laten vloeien. Wanneer de tafel is opgeruimd pak ik dan ook vier shot glaasjes met Goldstrike en schenk ik ze in. Ik vraag aan ze welk spel ze willen doen en ik hoor ze alledrie “Monopoly” roepen. Geen verassing, want dat is al jaren ons lievelingsspel. Wanneer iedereen ziet gooien we ons eerst shotje naar binnen en direct vol ik de warmte van alcohol door mijn lichaam trekken. Heerlijk dat gevoel en als ik eerlijk ben word ik er ook altijd een beetje opgewonden van. Ik heb dan ook niet veel nodig om iets losser te worden en dat komt mij alleen maar ten goede.

Inmiddels is Wim weer aardig opdreef met Monopoly, want hij heeft alweer zijn eerst huizen staan. Vooral ik en Sasja zijn de gebeten hond, want met een aantal losse huizen en stations kom je niet ver. Het duurt dan ook niet lang voordat we allebei redelijk aan het eind van ons cash zitten en dan komt Sasja ook nog eens op de straat van Wim. Wim kennende laat hij haar tot de laatste cent betalen, maar zelfs dat kan ze het niet betalen. Net wanneer Wim haar pion pakt om in de bak te doen hoor ik Sasja “Wacht even” zeggen. Ze schenkt de glazen met Goldstrike nog een keer vol en proost op een geweldige avond.

Nieuwe spannende regels bij Monopoly

Sasja vraagt of ze mag blijven staan en zal als tegenprestatie antwoord geven op een te bedenken vraag van Wim of door iets te doen. Wim hoeft zich natuurlijk geen tweede keer te bedenken en accepteert de uitdaging. Maar nog voor Sasja zegt waar ze uit gaat kiezen, daagt ze iedereen uit om dit te doen zodra ze op iemands vakje komen. Je raadt al dat de mannen gauw instemde en dat alle ogen op mij gericht waren. Ik wist niet zo goed wat ik wou, maar spannend vond ik het wel. Ik knikte dan ook snel en Wim mocht zijn vraag of opdracht bedenken. Hoe vroeg of Sasja wel een droomde over seks met een ander als Daan. Vol verbazing kijk ik hem aan en Daan schoot in de lach. Sasja beet zachtjes op haar onderlip en knikte gauw zonder wat te zeggen. Het antwoord was duidelijk, maar de manier waarop maakt het nog spannender.

Sasja geeft de dobbelstenen aan mij en op dat moment realiseer ik mij dat ik de volgende ban die misschien een opdracht moet doen. Terwijl ik de dobbelsteen loslaat, gaat mijn hard tekeer en komen de ogen twee en vier tevoorschijn. Gauw tel ik waar ik neerkom en dat is het station van Sasja. Vol spanning kijk ik Sasja en vraagt ze mij of ik wel het spannen zou vinden om seks te hebben met meerdere mensen. Ik voel dat ik een beetje rood aanloop en ik zou dan ook liegen als ik nee zou zeggen. Ik antwoord dan ook met ja en hoewel Dirk dit wel weet kijken ze mij allemaal redelijk verbaasd aan. Ik glimlach en schenk voor iedereen nog een shotje in. De toon is gezet en ik voel dat er iets spannends te gebeuren staat.

Dir is de volgende die mag gooien en komt op het vakje van mij. Ik geef hem de opdracht om Sasja een sexy lapdance te geven. Sasja schuift haar stoel naar achter en Dirk doet de knoopjes van zij overhemd los om Sasja haar handen de kost te geven over zijn lichaam. Als ik het goed zie heeft Sasja het wel naar haar zien en terwijl ik oogcontact hem met Daan bijt ik op mijn onderlip van opwinding. Daan is aan de beurt met gooien en komt op het vakje van mij. Ik geef hem de opdracht om in zijn boxershort te zitten en terwijl hij zich uitkleed zie ik zijn wat brede schouders en gespierde bovenbenen. Maar nog beter heb ik nu zicht op wat ik eerst al door zijn broek zag en nee dat valt zeker niet tegen.

Sasja pakt de dobbelsteen, rolt en komt op het vakje van Daan. Hij daag hij uit om mij te zoenen! De remmen zijn nu echt los en hoewel ik best nieuwsgierig ben, voel ik ook wat spanning. Sasja loopt naar mij toe, pakt mij hand en helpt mij overeind. Terwijl we staan raken onze lippen elkaar en voel ik haar tong langzaam met de mijne spelen. De zachte aanraking maakt mij ontzettend opgewonden en ik voel haar hand op mijn borst glijden. De mannen hoor ik op de achtergrond wat fluiten, maar de aanraking met Sasja maakt me ontzettend opgewonden.

De opdrachten leiden naar meer

Zonder dat ik het weet ben ik de laatste die de dobbelstenen dobbelt en ik kom op het vakje van Sasja. Ze kijkt me aan en geeft mij de opdracht om Daan te pijpen als Wim dat goed vind. Ik kijk haar met open mond aan en daarna naar Wim. Hij knikt en Sasja schuift haar stoel opzij en staat op om op mijn stoel te zitten. Ik ga op mijn knieën voor Daan zitten en trek zijn boxershort zonder naar hem te kijken naar beneden. Nog groter als ik had verwacht kom hij tevoorschijn en ik kijk naar Sasja. Ze lacht en ik pak zijn heerlijk penis vast om vervolgens met zijn tong over zijn eikel te gaan. Ik voel hem nog harder en dikker worden en neem zijn eikel in mijn mond. Ondertussen vol ik zijn hand mijn borst aanraken en met zijn andere trekt hij mijn jurkje wat omhoog zodat iedereen nu zicht hebt om mijn heerlijk billen.

Terwijl ik hem steeds harder zuig hoor ik naast mij ook gerommel. Ik kijk opzij en zie dat Sasja ook inmiddels op haar knieën zit om Wim een heerlijke pijpbeurt te geven. Haar shirt en bh liggen al op de grond en met haar cup E kan ze makkelijk zijn pik tussen haar tieten nemen. Ik merk dat ik van het zich geniet en op dat moment tilt Daan mij op en legt me met mijn rug op de tafel. Hij vraagt of ik het goed vind en ik knik om vervolgens intens gezoend te worden. Zijn hand zich inmiddels in mijn slipje en ik weet niet of ik ooit zo nat ben geweest. Als hij zijn twee vingers bij mij naar binnen schuift kreun ik het uit en duw ik hem omhoog. Hij doet mijn slipje uit en schuift zijn dikke penis in mij. Een gevoel van genot raast door mijn lichaam en opeens voel ik twee vrouwen handen mijn tieten pakken. Ik kijk op en begin Sasja heerlijk te zoenen terwijl Daan mij stevig verder neukt. Sasja wordt inmiddels ook door Wim van achter genomen en terwijl ik naar ze kijk wordt ik nog geiler als ik al was.

Ik kom overeind en zet Daan op de bank in de woonkamer. Sasja volgt mij met Wim en zeg hem op de andere bank. We klimmen allebei op de mannen en ik voel weer Daan zijn heerlijk pik in mij glijden. Kletsnat als ik ben voer ik het tempo op en hoor ik achter mij Sasja het uitschreeuwen van genot. Als ik bijna ga ik van Daan af en zeggen tegen hem dat hij mij van achter moet neuken. Terwijl hij de laatste keer zijn lid in mij schuift weet ik dat het niet lang meer duurt voor ik kom. Ik hijg tegen Daan dat hij sneller en mij harder moet neuken en terwijl hij het tempo opvoer vol ik zijn zaad in mij kutje spuiten. Dit was het laatste wat ik nodig had, want ik kom schokkend klaar over de bankleuning terwijl ik uitkijk hoe Sasja Wim over haar tieten laat klaarkomen terwijl ze hem heerlijk aan het trekken is.

Na afloop spreken we af om gauw weer een spelletjesavond te doen en wie weet komen er dan wel extra regels bij stratego?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *