Seksverhaal: Een hotelovernachting vol verrassingen (deel 1)

Seksverhaal: Een hotelovernachting vol verrassingen (deel 1)

De afgelopen tijd waren Wim en ik nogal druk. Veel werken en lange dagen apart aan het werk in huis. We waren dan wel samen, maar we leefde echt ons eigen leven. Ik merkte dat de afgelopen tijd dat dit onze relatie geen goed had gedaan en dat het echt tijd werd om eens uit deze omgeving weg te gaan.

Ik besloot om een leuk hotel te boeken en even van elkaar te genieten. Ik besloot niets te vertellen en snel nog even een sexy lingerie setje te bestellen. Terwijl ik bezig was met online mijn aankoop te doen zag ik allerlei dingen die ik nog nooit had gedragen. Jarretels, een slipje met een open kruis en prachtige body’s van kant. Nog voor ik het wist vulde ik mijn winkelwagen.

Ik druk op gauw op bestellen, want dan kon ik het nog mooi vroeg in de middag ophalen.

Onder de douche

Natuurlijk moest alles perfect zijn en liep ik vanaf mijn werkplek in mijn kanten badjas naar de badkamer. Terwijl ik de douche aanzetten, deed ik mijn badjas uit. Het heerlijk gevoel van het kant langs mijn lichaam maakte mij al langzaam opgewonden en ik stapte snel onder de douche.

De warme stralen raakte mijn lichaam en mijn tepels werden langzaam hard van de koude badkamer en de warme stralen. Ik pakte mijn shampoo en smeerde mijn hele lichaam ermee in. Ik moest mij inhouden om mijzelf niet nog geiler te maken, want het idee dat we vannacht in een hotel sliepen maakte mij ontzettend opgewonden.

Nog even snel mijn benen en kutje scheren en dan ben ik klaar. Heerlijk vind ik het als ik helemaal geschoren ben, ook omdat ik weet dat hij heel erg opgewonden raakt van mijn kale kutje.

Koffer vol sex

Inmiddels kom ik net terug van de winkel waar ik mijn bestelling heb opgehaald. Ik ben ontzettend benieuwt naar wat ik allemaal heb besteld en kan niet wachten om het aan te trekken. Hij weet nog van niets, maar dat hoeft ook niet. Ik ren naar boven en pak de koffer.

Snel pak ik mijn pakketje uit. Als eerste pak ik mijn sexy kwart cub bh. Een bh waar de stof al stopt onder mijn borsten, maar waardoor ze nog wel extra steun hebben waardoor ze wat voller lijken. Mijn string laat ook weinig te wensen over. Een mooi string met aan de onderkant een opening met aan de zijkant pareltjes die waarschijnlijk om mijn schaamlippen heen vallen. Maar wat mij echt opgewonden met zijn de jarretels met kousen.

Als verassing doe ik alvast alles aan, maar daarover doe ik mijn lange jas die ik eigenlijk altijd draag met het slechte weer. In onze koffer doe ik wat normale kleding voor de volgende dag en maak ik de koffer compleet met enkele speeltje die ik normaal gesproken zelf gebruik. Hopelijk vind hij het wat, want als het aan mij ligt gebruiken we ze allemaal.

De autorit vol spanning

Ik loop de kamer uit in mijn lange jas met enkel mijn sexy outfit eronder aan. Alleen al de spanning maakt mij ontzettend opgewonden, want wat zou hij ervan vinden. Ik heb hem een uur geleden gezegd dat we om 5 uur weg zouden gaan en hij was blij verrast.

Ik hoor hem roepen onder aan de trap waar ik blijf en ik loopt snel naar beneden. We stappen in de auto en ik voer het adres in. Hij begint te lachen en vraagt aan me wat we gaan doen. Natuurlijk verklap ik hem niks, want dat zou alles verpesten. Ik zeg dat we even wat qualitytime met zijn tweeën verdienen en hij knikt.

Na een paar minuten rijden en de zon langzaam ondergaat, vind ik het wel tijd voor een kleien verassing. Ik schuif de onderkant van mijn jas opzij om hem wat zich te geven om mijn jarretels. Hij kijkt onder het rijden opzij en ik zie zijn ogen groter worden. Hij begint te lachen en vraagt wat er nog meer onder die jas zit.

Ik doe mijn gordel los en knoop langzaam de knopen van mijn jas open. Terwijl ik langzaam mijn jas open doe, zie ik langzaam zijn chino broek strakker worden. Volgens mij vind hij het wel wat en ik doe mijn jas helemaal open. Iedereen die nu langs ons rijt kan mijn blote tieten zien, maar dat maakt mij alleen maar meer opgewonden.

Inmiddels staat zijn chino broek behoorlijk strak en glij ik met mijnhand over zijn dijbeen. Terwijl hij met zijn hand over mijn borst gaat, begin ik hem te zoenen en voel ik zijn hand afzakken naar beneden. Hij gaat met zijn vingers over de parels van mijn slipje en kijk mij vragent aan.

Het gevoel van de parels langs mijn klitje maakt mij ontzettend nat en ik leg mijn benen op het dashboard terwijl ik mijzelf begin te verwennen. Ik ben zo opgewonden dat ik even vergeet dat iedereen mij kan zien. En nog voor deze gedachten door mij heengaat, zie ik een auto naast ons rijden. De man in de auto kijkt mij aan en ik geef hem een knipoog.

Daar hou ik het niet bij, want terwijl de man ons kan zien, draai ik mijn kont naar het raam. Terwijl de man nu perfect zicht heeft op kutje met de opening met parels, leuk ik naar mijn vriend toe. Langzaam neem ik zijn dikke lul in mijn mond en zuig ik aan zijn eikel. Langzaam volgt de rest van zijn piemel en hoor ik een diepe kreun.

Natuurlijk stop ik even om over mijn schouder te kijken en zie ik de man naast ons nog steeds genieten van mijn heerlijk kutje en hoe ik mijn vriend verwen.

Op de parkeerplaats van het hotel

Opeens voel ik de auto een afslag nemen en hoor ik een stem “Je bestemming is bereikt”. We zijn bij het hotel aangekomen en mijn vriend is aardig in de stemming. Zijn enorm harde pik is aardig nat van mij spuug en ik kruip snel op zijn schoot voor meer.

Langzaam voel ik zijn pik in mijn kutje glijden en spannen de parels zich om zijn lul. Ik voer het tempo langzaam op en hoor hem heerlijk kreunen. Ik ben niet de enigste die geniet van de parels, want ook hij vind het heerlijk. Mijn klitje wordt heerlijk gestimuleerd door de parels en nog voor ik het weet worden mijn benen slap en kom ik heerlijk klaar op zijn schoot.

Ik doe de deur ondertussen op en trek hem uit de auto. Ik zak door mijn knieën om vervolgens zijn pik in mijn mond te nemen en de laatste loodjes af te maken op wat hij zo lekker vindt. Ik voel hem diep in mijn keel gaan en voor ik het weet voel ik zijn zaad in mijn mond.

Terwijl ik de laatste druppel wegslik denk ik bij mezelf wat vanavond en vannacht ons nog te wachten staat. In ieder geval een koffer vol plezier waar hij het bestaan nog niet vanaf weet… Ben jij er de volgende keer ook weer bij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *