Vagina balletjes

vagina balletje
Lees meer over Vagina balletjes

Populairste Vagina balletjes

Vagina balletjes

Vagina balletjes of ook wel geisha balletjes genoemd en worden voornamelijk gebruikt om je spieren rond de vagina te trainen. Maar ze kunnen ook prima gebruikt worden tijdens het voorspel. Eigenlijk zou iedere vrouw een keer vagina balletjes moeten proberen om meer controle te krijgen over je bekkenbodemspieren. Want naast sterkere spieren helpt dit je seksleven ook echt naar een hoger niveau te brengen. Want met meer controle kan jij je ook beter ontspannen waardoor je nog meer kan genieten!

Wie gebruiken vagina balletjes?

Vaak word gedacht dat vagina balletjes alleen worden gebruikt door vrouwen met bekkenbodemspier problemen. Door vagina balletjes in te brengen zullen zij bij bijvoorbeeld het lopen tegen elkaar bewegen waardoor je je spier aanspant en dus traint. Hierdoor kan bijvoorbeeld urineverlies worden verholpen

Maar heel veel vrouwen vinden de wrijving van de balletjes ook erg stimulerend werken. De bewegende balletjes zorgt voor extra opwinding en kunnen in het openbaar worden gedragen. Hierdoor is het extra spannend wat dan ook weer ten goede komt van het genot. Een leuk middel om dus wat extra spanning op te bouwen.

Wat voor vagina balletjes zijn er?

Vagina balletje zijn er verschillende maten, zwaarten, en materialen. De combinatie van deze aspecten zorgt ervoor dat iedereen ze anders kan ervaren. Hieronder hebben we ze in categorieën ingedeeld zodat je goed onderscheidt kan maken tussen de verschillende vagina balletjes.

Ben wa balletjes

Vagina balletjes zijn vaak twee balletje die zijn verbonden met een verbinding. Maar Ben wa ballen zijn ook wel duotone balls. Wat betekend dat de twee ballen niet verbonden zijn maar los ingebracht moeten worden. Doordat het twee losse balletjes zijn moet je extra werken om ze bij elkaar te houden waardoor het extra goed werkt voor je spieren. Maar er zijn ook Ben Wa ballen die gericht zijn op stimulatie. Zo zit er iets in de balletjes en kunnen sommige zelfs trillen.

Love balls

love balls zijn de balletjes die verbonden zijn met elkaar en een trekkoord hebben. Daardoor zijn ze vaak wat gebruiksvriendelijke als twee losse ballen. Door het trekkoord kan je ze weer makkelijk uit je vagina halen. Gaan de love balls je makkelijk af dan kan je er ook voor kiezen om wat zwaardere te nemen. Hierdoor komt er meer gewicht op je bekkenbodemspieren waardoor je meer moeite moet doen om ze in te houden.

Magnetische vaginaballetjes

Waar de Ben Wa ballen voor de gevorderden zijn en de Love balls voor de beginnende zijn de magnetisch een mooie overgang. Ook deze breng je beide los in, maar doordat ze magnetisch zijn trekken ze naar elkaar toe. Hierdoor hoef je minder moeite doen om ze binnen te houden. Een mooie overgang dus als je Ben Wa ballen nog een te grote stap vind.

Waar op letten bij vagina balletjes kopen?

Ben je nou enthousiast over vagina balletjes dan hebben wij nog enkele tips voor je start met een aankoop. Je wilt tenslotte wel dat je de juiste besteld en daarom hier elke tip als je vagina balletjes wilt kopen