Buttplugs

buttplug
Lees meer over Buttplugs

Populairste Buttplugs

Buttplugs

De naam buttplug verklapt eigenlijk al wat dit voor seksspeeltje moet zijn. Het is een plug die je anaal kan inbrengen. Want wist je dat er ongelofelijk veel zenuweindes in de anus zitten? Door een buttplug te gebruiken kan je je ideaal voorbereiden op de penetratie of gewoon om jezelf extra te stimuleren. In ieder geval is de buttplug gelukkig al jaren één van de favorieten seksspeeltjes bij veel koppels.

Wat is de buttplug?

Een buttplug is niet anders als een plug die je anaal kan gebruiken. Wanneer je deze inbrengt zal je een heerlijk gevuld gevoel ervaren en daarnaast extra stimulatie. Veel vrouwen gebruiken een buttplug om zich voor te bereiden op anale seks, maar heel veel vrouwen vinden het ook fijn om er één te dragen bij normale seks. Door de buttplug ervaart de vrouw nog meer stimulatie tijdens de seks. Dit komt doordat de buttplug wat ruimte inneemt waardoor de vagina strakker zal aanvoelen.

Mannen kunnen overigens ook de buttplug gebruiken. Door de buttplug in te doen kunnen zij de prostaat stimuleren. Wanneer de man klaarkomt trekt de kringspier om de plug waardoor de orgasme nog heftiger kan aanvoelen.

Kortom een ideaal seksspeeltje om in de slaapkamer te gebruiken.

Wat voor type buttplugs zijn er?

Net zoals bij dildo’s zijn er ongelofelijk veel verschillen buttplug. In tegenstelling tot de dildo breng je hem in en laat je hem zitten. Voor de rest zijn er ongelofelijk veel verschillende types met allemaal hun eigen voordeel.

Klassieke buttplug

Een klassieke buttplug is een eenvoudige buttplug die een breed uiteinde heeft en het deel van wat je inbrengt kegelvormig is. Ze zijn vaak gemaakt van TPE en makkelijk om in te brengen. Tevens zijn ze er verschillende groten en is het altijd aan te raden om klein te beginnen.

Metalen buttplugs

In tegenstelling tot TPE zijn metalen buttplugs niet poreus waardoor ze ideaal zijn voor langer gebruik. Doordat er geen vuil kan achterblijven in het materiaal blijven ze bij goed schoonmaken heel lang goed. Daarbij zijn ze vaak gladder aan de buitenkant wat weer makkelijk is met inbrengen.

Kies je ervoor om een metalen versie te nemen dan moet je altijd even op het uiteinde letten. Soms zijn deze namelijk vrij klein en/of voorzien van een diamant. Super mooi, meer het belangrijkste is dat hij veilig is. Kies daarom altijd eentje waarvan de achterkant breder is als de buttplug zelf.

Buttplugs met staart

Soms is het super leuk om een rollenspel te doen en daarbij kan iemand het fijn vinden om een dier te spelen. Een start mag dan in vele gevallen niet ontbreken. Door een buttplug met staart te nemen kan je bijvoorbeeld een hond of vos zijn. Wanneer je de buttplug in hebt komt de staart er mooi uit.

Vibrerende buttplug

Een vibrerende buttplug is een buttplug met een vibrerende mogelijkheden. Zo zijn er voor zowel mannen als vrouwen vibrerende buttplugs en worden ze voornamelijk gebruikt voor extra ontspanning van de anus. Door de vibraties ontspannen de spieren om de anus meer waardoor anale seks hierna een stuk makkelijk is.

Holle buttplugs

De holle buttplug is voor de wat meer ervaren gebruikers. Het is een buttplug met een hollen binnenkant. Door deze holle ruimte kan je de anus van binnen stimuleren. Is deze holle ruimte groot genoeg dan kan je hem ook penetreren.

Glazen buttplugs

Net als metalen buttplugs zijn glazen buttplugs een wat duurdere variant, maar vaak een stuk beter. Het houdt bijvoorbeeld beter warmte vast en heeft ook een gladere buitenkant waardoor inbrengen fijner is. Daarnaast zijn de glazen buttplugs vaak ook nog een erg mooi om te zien.

Hoe gebruik je een buttplug?

Het gebruik van buttplugs zijn over het algemeen niet zo moeilijk. Het belangrijkste is dat je een veilig buttplug gebruikt wat betekend dat deze aan het uiteinde breder is als de plug zelf. Hierdoor voorkom je dat de buttplug in zijn geheel naar binnen kan schieten.

Belangrijk is om eerst goed op te warmen voor je een buttplug gebruikt. Daarnaast maakt de anus geen vocht aan waardoor je ten allen tijden een glijmiddel moet gebruiken. Kies daarbij altijd voor een wat kleinere buttplug en train je kringspier om naar een grotere variant te gaan. Na het inbrengen kan je de buttplug gewoon laten zitten en genieten van de extra stimulans

Na het gebruik is het belangrijk om de buttplug goed schoon te maken. Kies ervoor om hem af te spoelen en dan te desinfecteren met een toycleaner. Droog daarna de buttplug goed af zodat er geen vocht in kan trekken.

Tips bij kopen van een buttplug

Wil je een buttplug kopen dan is het verstandig om met een aantal aspecten rekening te houden. Hieronder sommen we ze voor je op